Glazen vitrine Senza

Glazen vitrine Senza

1.345,00

Glazen vitrine Senza

Elegante vitrinekast met twee deuren aan de voorzijde (zonder slot). De kast is voorzien van 2 halfronde aluminium staanders en aan de binnenzijde traploos verstelbare tussenbladen in 6mm glas. Elk tussenblad heeft een maximale draagkracht van 5kg bij gelijkmatige belasting.

Aan de bovenzijde zitten 2 LED spots. De kabel gaat aan de onderzijde eruit en is voorzien van een schakelaar. Kies uit de afwerkingen: zilver geanodiseerd  of zwart geanodiseerd. Op aanvraag is dit model verkrijgbaar in een RAL kleur naar wens. Optioneel kun je de achterzijde van de vitrinekast voorzien van hout of spiegelglas. De afmeting is 1106x150xh2000mm en de afmeting met voetplaat is 1106x150xh2038.

pas product en prijs aan

Wissen
SKU: senza Categorie:

Beschrijving

Glazen vitrine Senza

Elegante vitrinekast met twee deuren aan de voorzijde (zonder slot). De kast is voorzien van 2 halfronde aluminium staanders en aan de binnenzijde traploos verstelbare tussenbladen in 6mm glas. Aan de bovenzijde zitten 2 LED spots. De kabel gaat aan de onderzijde eruit en is voorzien van een schakelaar.
Kies uit de afwerkingen: zilver geanodiseerd  of zwart geanodiseerd. Op aanvraag is dit model verkrijgbaar in een RAL kleur naar wens. Optioneel kun je de achterzijde van de vitrinekast voorzien van hout of spiegelglas. De afmeting is 1106x150xh2000mm en de afmeting met voetplaat is 1106x150xh2038.

Extra informatie

Afwerking

Zilver geanodiseerd, Zwart geanodiseerd

Achterwand

Glas, Hout, Spiegelgas

Voetplaat

Zonder, Met

Uit dezelfde serie