Klantenservice

Klantenservice

Wij willen u graag goed op weg helpen en informeren, zodat u de juiste beslissing maakt op Glazentafel.com. Naast ons brede assortiment glazen tafels, maken wij ook glazen tafels op maat geschikt voor iedere interieur! Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Aarzel niet en contact ons via 071-521 80 55 of stuur een e-mail bericht naar info@glazentafel.com. Wij beantwoorden uw e-mail binnen 48 uur.

Bestellen

Een bestelling plaatsen bij Glazentafel.com werkt gemakkelijk en simpel. Ons bestelproces bestaat 5 simpele stappen. Speciaal voor u hebben wij een handleiding uitgeschreven.

Betalen

U kunt op onze website kiezen veilig betalen met iDEAL, via een giro- of bankoverschrijving of bij bezorging (rembourstoeslag €30,-).

Verzenden & Bezorgen

Wij bezorgen op werkdagen. De door u bestelde goederen worden op het door u aangegeven adres afgeleverd, en indien gewenst ook geplaatst, schoongemaakt en op de juiste plek gezet. Uiteraard worden deze geleverd volgens de wettelijke bepalingen aangaande verkoop op afstand in Nederland. Levertijd is 8 tot 10 werkdagen. De levertijd voor maatwerk glazen tafels is ongeveer 3 à 4 weken. Lees meer over Verzenden en retourneren.

Retourneren

Retourneren is mogelijk, maar er zijn voorwaarden. Kijk voor meer informatie op de pagina Verzenden en retourneren en/of lees de algemene voorwaarden.

Privacy & Disclaimer

Glazentafel.com gaat zorgvuldig om met de informatie die u ons verstrekt. Lees meer op de pagina ‘Privacy & Disclaimer‘ …

Algemene voorwaarden

Wij hanteren de Algemene Voorwaarden van Stichting Webshop Keurmerk.
Download hier de PDF of bekijk de voorwaarden op deze webpagina.

Klachten

Heeft u een opmerking of klacht? Laat het ons dan weten via info@glazentafel.com of bel met ons 071-5218055 dan krijgt u binnen 48 uur een reactie van ons.

Contactgegevens

U kunt ons bellen, mailen of bezoeken in de winkel!
Bekijk de contactpagina voor details.