Maatwerk

Maatwerk glazen tafels

Terug naar Product informatie

Uw glazen tafel op maat

Wij bieden een breed assortiment glazen tafels op maat. Hieronder treft u de mogelijkheden van maatwerk glazen tafels. Wij realiseren verschillende glazen tafels op maat onder andere: eettafels, salontafels, bijzettafels, hoektafels en side-tables. Bekijk hier onze maatwerk glazen tafels.

Afmetingen

Geef uw gewenste afmetingen door in Lengte x Breedte x Hoogte (cm).

Dikte glas

Afhankelijk van het gewenste model glazen tafel, is het mogelijk om de dikte van het glas te bepalen(10, 12, 15 of 19 mm).

Glassoorten- kleur

U kunt kiezen uit de volgende types glas: helder, kristal, transparant of craquelé glas.

Randafwerking glas

Poly geslepen

Ook wel p-p slijpen of poly slijpen genoemd. Het glas wordt dan aan de zijkant glad afgewerkt voorzien van een kleine schuine kant zodat het glas niet meer scherp aanvoelt.

Verstek geslepen

Is een zelfde soort bewerking als poli slijpen. Echter bij het slijpen van een facet staan de slijpschijven onder een (variabele) hoek van 0 tot 67.5 graden tegen het glas. De diktekant van het glas wordt geslepen en/of gepolijst. Het is mogelijk dat er een restwaarde wordt behouden.

Facet geslepen

Facet slijpen is een decoratieve rand rondom het glas. Er wordt een brede rand van het glas geslepen.

UV verlijming

Alle maatwerk tafels zijn UV verlijmd, een speciale lijmtechniek waarbij glasplaten naadloos en vlekkeloos met elkaar worden verbonden. Het zorgt voor een onzichtbare verlijming met een extreem hoge lijmsterkte, vaak sterker dan de sterkte van glas.

Tafel poten

Bestel uw tafel met poten in geborsteld roestvast staal (rond of vierkant) of in glas.


Nu een offerte opvragen?

Bel 071-521 80 55 of stuur een bericht met uw wensen naar info@glazentafel.com

Terug naar Product informatie