Over ons

Over ons

Over Glazentafel.com

Glazentafel.com is dé webshop voor glazen tafels en als onderdeel van Vidre Glastoepassingen uit Leiden. Wij verkopen een deel van ons assortiment (glazen tafels) sinds mei 2008 via het Internet. Wij doen ons best om onze bezoekers het beste product te leveren en de beste service te verlenen door ons voor 100% op glazen tafels te richten. Bent u geïnteresseerd in een glazen tafel? Dan hopen we dat onze site u zal inspireren!- Wij leveren alleen 1e klas kwaliteit glazen tafels van gerenommeerde leveranciers.
– Wij zijn continue op zoek naar het beste product voor een zo laag mogelijke prijs.

FIAM Design

Sinds 2013 verkopen wij ook glazen design tafels, ontworpen en geproduceerd in Pescara (Italie) door bekende kunstenaars. Bekijk ons assortiment op GlazenDesignTafel.nl

Maatwerk

Een glazen meubel naar eigen ontwerp? Onze kracht is dat wij ver gaan om u ideeën en wensen volledig te begrijpen en te realiseren. Kom gerust langs of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.Bekijk hier onze Maatwerk glazen tafels.

Ruime keus en betrouwbaar advies

Als dé specialist op het gebied van glazen tafels heeft glazentafel.com een ruim assortiment glazen tafels. Dat wat u zoekt heeft u bij ons op de site snel gevonden en eenvoudig besteld. Vervolgens wordt uw bestelling zorgvuldig verpakt, en indien gewenst thuis bezorgd en in elkaar gezet. Zelf ophalen of zelf monteren is uiteraard ook mogelijk! Lees meer over Verzenden en Retourneren.

Bezoek ons in Leiden

Bent u benieuwd naar ons assortiment glazen tafels? Wij ontvangen u graag met een kop koffie in onze showroom in Leiden. Wij zijn elke werkdag geopend van 09:00 tot 17:00 en op zaterdag van 12:00 tot 16:00.Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Webshop Keurmerk

Glazentafel.com is lid van Stichting Webshop Keurmerk. Dit betekent dat wij de Algemene Voorwaarden hanteren van Stichting Webshop Keurmerk. Op deze manier laten wij zien dat onze webshop veilig en betrouwbaar is. Bekijk onze pagina Algemene Voorwaarden of download het PDF Algemene Voorwaarden

Klantenservice

Vragen over onze werkwijze of over uw rechten en plichten? Kijk onze Klantenservice pagina voor antwoorden op uw vragen.

Vidre Glastoepassingen